BIO - Nasiona na kiełki - rzodkiewka SUPERFOOD

Opis
BIO - Nasiona na kiełki - rzodkiewka
Produkcja kiełków w słoiku:
Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w letniej wodzie. Następnie przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić od odcieknięcia. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać kiełkujące nasiona.
Produkcja kiełków w kiełkownicy:
Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w letniej wodzie. Następnie przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymieniać wodę w kiełkownicy.
Po 4-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności


